Links


Leksikon > Diverse > Lån > RKI ingen hindring for at få et lån

RKI ingen hindring for at få et lån

Det kan være svært at få lov til at låne penge hvis du står i RKI, men det er ikke umuligt. Hvis du allerede står i Rki bør du dog for alvor spørge dig selv om du har brug for at låne penge, da du jo allerede er kommet i økonomisk uføre en gang.

Et RKI lån kan være en god ide

KreditkortI nogle tilfælde kan det dog være en god ide at ansøge om et lån selvom du står i RKI. Hvis du fx. har mange små og dyre lån rundt omkring, så kan det være en fordel at få dem allesammen samlet et sted hvor ÅOP er så lav som muligt. På den måde kan du spare rigtig mange penge og derved komme hurtigere af med din gæld.

De billigste lån får du somregel i banken, men jeg vil næsten garantere dig at de siger nej hvis du står i RKI. Du er derfor formodentlig nødt til at prøve at finde et lån på nettet, hvor de fleste lånefirmaer bekymrer sig mindre om hvorvidt du står i Rki eller ej.

Sammenligning af RKI lån

Inden du vælger at tage et lån skal du huske at sammenligne priserne, så du undgår at betale for meget for dit lån. Jeg har skrevet en artikel om lån og ÅOP, så du kan få et par tips til hvad du skal kigge efter når du sammenligner lån.

Når du sammenligner priser skal du huske på at du står i RKI, da det kan betyde at du skal betale en højere rente end de fleste andre. Hvis du ikke kan se priserne for Rki lån på firmaernes hjemmeside bliver du nødt til at kontakte dem og spørge om yderligere information.


17 kommentarer til “RKI ingen hindring for at få et lån”

 1. Randi skriver:

  HA HA HA.

  Ja. der er mange sider, der skriver at rki er ingen hindring, for at låne.

  Men det er kun hvis man har egen bolig.

  Jeg bor til leje, og kan slet ikke få noget lån, selv om jeg har prøvet, snart alle sider, på nettet.

  Jeg ville ellers have et lån, for at få samlede alle mine lån et sted, så det også ville blive billiger for mig.

  Men der er virklig, ingen der vil låne penge, til en der er i rki, hvis man ikke ejer fast ejendom.

 2. rasmus skriver:

  nice jeg håber jeg kan låne de 5000 kr så jeg kan få min nye bass så jeg kan kome i gang igen med at spille med bandet

 3. hanne sørensen skriver:

  nu har jeg sendt 4 ansøgninger til leasy. de gider ikke engang svar – og jeg er ikke i riebers, bare pensionist…. altså førtids, så det er ikke fordi jeg er ved at dø af alderdom. løgn og bedrag med de reklamer

 4. heidi skriver:

  nu har jeg sent gen 22 ansøgning og der er ingen der vil låne mig penge når jeg står i rki og hver gang jeg jeg søger på noget er det d.e.r eller lesi der kommer fram og de vil sku ikke låne penge til mig fuk dem der siger at man kan låne selv om at man står i rki.så giv mig navnet på den bank i har lånt i hvis det passer

 5. jesper skriver:

  Jeg har eget hus. Men er kun 23 og står i rki. Kan ikke finde nogen steder der vil låne 15.000

 6. Renate skriver:

  Ja vil også gerne ha et link over de sider som folk påstår man kan låne selv om man er i RKI …

 7. conny kristensen skriver:

  man kan ikke låne når man står i rki, det er hvad i alle kan regne med er rigtig, ved ikke hvorfor folk skriver man kan, for det er løgn, står selv i rki, og kan ingen ting, har prøvet de steder man kan, ingen af de steder vil låne ud til folk der står i rki, sådan er det bare, tror de der påstår man kan er fuld af løgn, desværre men nok heller ikke en god ide at låne mere når man er endt i rki, så skal man havde det ud af verden først, det er den eneste vej frem

 8. sindy skriver:

  hvor helvede kan man få et lån når man står i RKI, jeq ka ihvertfald ikke finde noqensteder
  så de dumme tomme løfter om lån på trods af RKI passe fandme ikke :(

 9. Rasmus skriver:

  Hej,

  Synes det er irrelevant side får i henviser ikke til en side hvor man kan låne trods RKI go det er jo det man leder efter og ikke info omkring det.

 10. Torben skriver:

  ville gerne have et lån på 6000 kr , så jeg kan blive slettet fra rki , min ekx smed mig i rki, og har prøvet alt men bare for man er registreret som dårlig betaler så nej men har altid betal tmine regninger.men bankerne og de forskellige steder skal jo lige huske på hvor mange der står i rki og tallet stiger, så syntes sku det er træls de skriverlån trods rki ingen hindring men nej.

 11. Tinna skriver:

  Torben. gør indsigelse imod du skylder de penge og imens det undersøges skal den sættes i bero. og du kan muligvis blive slettet derfra..

 12. j g j skriver:

  det er den største falske reklame jeg set
  for de vil jo ikke låne penge ud. selv om
  de skriver rki er ingen hindring . men det
  er jo løgn.

 13. James skriver:

  Jeg kender et sted hvor man kan låne selvom du står i RKI og det mener jeg seriøst.

 14. Karin Skjærlund skriver:

  Ja kom med oplysningen så??

 15. Christina skriver:

  James, kan du så ikke fortælle os andre, der ikke kan finde et sted, hvor det er, du er sikker på de giver et lån, selv om man står i RKI :)

 16. arine skriver:

  og james kan du skrive vad sted der er som laner selvom du star i rki..??

 17. Jaminja skriver:

  Hvor er dette sted? Det vil jeg da gerne høre om…

Skriv en kommentar